Travel & Happiness

  • CIUTAT-PROHIBIDA
  • GRAN-MURALLA
  • SUMMER-PALACE
  • SHANGHAI
  • CIUTAT PROHIBIDA

  • LA GRAN MURALLA

  • SUMMER PALACE

  • SHANGHAI

XINA DEL 1 AL 13 DE MAIG 2018

Ciutats de Xina i Gran Muralla. Del 1 al 13 de Maig 2018

Es tracta d'un viatge intens i fabulós que combina cultura, ciutats i la Gran Muralla més autèntica que es pot veure. Volem fins a Beijing, ens movem amb transports privats fins a la Gran muralla i dormim en hotels cèntrics i luxosos. Tota la comoditat per un viatge intens: Pekin, Xi'An i Shanghai.

Un viatge completíssim al nostre aire, amb temps lliure per voltar i dormint en hotels còmodes de 5* al centre de les ciutats. A la Gran Muralla farem una nit en un acollidor alberg-boutique.

XINA TIBET 004

PUNTS D'INTERÈS:
 

BEIJING: La Ciutat Prohibida, la Plaça de Tianangmen, la Gran Muralla, Summer Palace,...

LA GRAN MURALLA XINESA: L’estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. Declarada l’any 1987 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

SHANGHAI: Citat de contrastos entre lo tradicional i lo post-modern. Vida nocturna. 

XI’AN: Antiga capital de Xina, famosa pels seus Guerrers de Terracota. 

 

PREU: VIATGE PRIVAT

Inclou: Vols Bcn-Beijing i Shanghai-Bcn en Clase Turista, taxes incloses i vol en turista Pequin-Xi'An i Xi'An-Shanghai, taxes incloses. Tots els allotjaments (hotels 5* i alberg-boutique).  Visats. Acompanyant de de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.

 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 01. VOL BCN-BEIJING. Sortida de Barcelona. Nit a l'avió.

DIA 02. BEIJING. Arribem a Beijing, trasllat a l'hotel i dia per visitar la ciutat. 

XINA TIBET 001

DIA 03. BEIJING. Dia de visites a la Capital.

DIA 04. BEIJING i LA GRAN MURALLA. Passem el matí a Beijing, i a migdia anem cap a la Gran Muralla a la zona de Gubeikou amb transport privat i ens instal·lem en un lloc molt especial al peu de la gran muralla.

XINA TIBET 002

DIA 05. GRAN MURALLA. De bon matí fem una caminada de 3 o 4 hores per trams originals sense restaurar entre Gubeikou i Jinshangling. A la tarda tornem cap a Beijing.

DIA 6. BEIJING – XI’AN. Volarem cap a Xi’an, l’antiga capital de la Xina i l’extrem oriental de la ruta de la Seda. Dormirem en un hotel cèntric.

DIA 7. XI’AN. Pel matí agafarem un bus públic i anirem a visitar els famosos Guerrers de Terracota. Entre les figures que formen l’exèrcit d’uns 8.000 guerrers protectors de la tomba de l’emperador Shihuang hi trobarem cavalls, servents o malabaristes amb una alçària mitjana de 1,80 metres. Voltarem una mica per Xi’an on podrem visitar els pintorescos mercats del carrer, l’interessant barri musulmà o passejar per les fortificacions de l’antiga capital; sent una de les ciutats emmurallades més velles i més ben preservades de tot el país. Dormirem en un hotel cèntric. 

XINA TIBET 005

DIA 8. XI’AN – SHANGHAI. Arribarem al matí a Shanghai; capital econòmica, moderna i oberta al món. Ens instal·larem en un hotel ubicat a la People’s Square, al cor de Shanghai. Dedicarem tot el dia a descobrir la ciutat: visitarem la moderna illa de Pudong i els seus gratacels. És el districte financer de la ciutat i compte amb una panoràmica brutal amb edificis tan singulars com l’Oriental Pearl Town, el Jin Mao Tower i el Shanghai World Financial Center, símbol de desenvolupament econòmic xinès. Podrem pujar a la Shanghai Tower amb l’ascensor més ràpid del món fins el mirador més alt del món. Per la tarda, viurem el contrast amb la visita al tradicional i popular barri de Old China, un laberint de carrers molt estrets amb botiguetes petites a banda i banda dedicades a vendre artesania. Per la nit sortirem a viure l’ambient de Shanghai.

DIA 9. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat; passejarem per un dels carrers amb botigues més llarg i transitat del món: el Nanjing Road que té uns 6 km de longitud i atrau més d’un milió de visitants diàriament. Visitarem també el The Bund, nom que els britànics li van anomenar a la zona del moll de la ciutat, a la vora del riu Huangpu i just davant del barri de Pudong. En aquesta zona estan ubicats alguns dels edificis més emblemàtics de l’etapa colonial europea; en conjunt són 52 edificis d’estils que van des del clàssic al renaixentista.

DIA 10. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat.

DIA 11. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat.

DIA 12. VOLS DE TORNADA. Arribarem a Barcelona l’endemà dia 13. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política