Travel & Happiness

 • slide person
 • slide durbar
 • slide annapurna
 • slide safari
 • slide chitwan
 • slide everest
 • DURBAR SQUARE, KATMANDÚ

 • PICS DELS ANNAPURNA AL MATÍ

 • JEEP SAFARI A CHITWAN

 • AMB ELEFANTS A CHITWAN

 • AMB AVIONETA A L'EVEREST

FAMILY TRAVEL :: NEPAL 2017

HIMÀLAIAS, NEPAL TOTAL

Us proposem un recorregut per Nepal combinant el bullici i la vida de Katmandú amb les muntanyes dels Annapurna i la tranquilitat de la Reserva de Chitwan. Vol fins a Katmandu i estada de 2 dies complets. Transport privat fins a la Reserva Nacional de Chitwan, prop de la India. Aqui safaris per veure rinoceronts, elefants i si teniu sort, el Tigre. Instal·lats en un agradable Lodge podreu gaudir de la natura. Amb el mateix transport privat anireu fins a Pokhara, l'alegre ciutat al peu de les muntanyes. D'aqui surten els trekkings als Annapurnes, dormint en Lodges a les muntanyes i gaudint de la experiència d'estar en un lloc tan màgic. Acabat el trekking vol fins a Katmandú per passar-hi el darrer dia abans d'agafar el vol de tornada.

DSC 0026

PUNTS D'INTERÈS:

KATMANDU: Impressionant ciutat al peu dels Himàlaies, bruta, sorollosa, atapeida i màgica. El barri de Thamel es el centre turístic de la ciutat i la plaça Durbar es una joia. Les seves Stupes i l'ambient comercial i religiós que es barreja. Molta viva, hinduisme i budisme barrejats entre turistes, muntanyers i expedicionaris.

CHITWAN: Reserva Natural prop de la frontera amb la India. Moltíssima fauna salvatge: cocodrils, rinoceronts, óssos, tigres, lleopards, serps, elefants,... Jeep Safaris, tours amb elefants, amb canoa, o trekkings.

POKHARACiutat animada d'excursionistes als peus del Annapurna. Punt de sortida dels trekkings. Al peu d'un llac preciós on es poden fer sortides en barca i sota el Sarangkot. Aquí farem un trekking de 3 nits pels Annapurna.

TREKKING: Diferentes possibilitats de trekking, sent la estrella el Annapurna Base Camp, però també trekkings més curts de 3-4 dies o inclús només 1 dia per paratges preciosos i dormint en Lodges ben acomodats. Amb guia local, caminant 5-6 hores diàries. 

DSC 0162

PREU VIATGE: CONSULTAR SEGONS DATA I TIPUS DE TREKKING (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Katmandú i/v tasses incloses i vol Pokhara-Katmandú. Trekking. Guia de muntanya durant el trekkings, permisos d'entrada als Annapurna i allotjaments, Tots els allotjaments. Transport privat en els desplaçaments. Jeep Safari i Canoa Tour a Chitwan. Visat.
No Inclou: Assegurança de Viatge (50€), vol panoràmic per veure l'Everest (225€), menjars i despeses personals.

 

 DSC 0062

 PROGRAMA DE VIATGE 18 DIES:

DIA 1. VOL BCN-KATMANDU. Us esperen a l'aeroport i us instal·leu en hotel fantàstic al barri de Thamel.

DIA 2. KATMANDÚ. Visiteu barri de Thamel, Durbar Square i el Monkey Temple, dalt d'un turó amb una preciosa Stupa plena de micos i amb vistes fantàstiques de la ciutat. Dia per passejar per Katmandú.

DIA 3. KATMANDÚ. Visiteu el barri de Patan, Boudanath i Pashupatinath on els hinduistes incineren els cossos dels difunts al costat del riu. Possibilitat aquest dia de fer el vol panoràmic a l'Everest a primera hora del matí.

DIA 4. KATMANDÚ-CHITWAN. De bon matí marxeu en transport privat cap al sud, a Chitwan. Dia de trasllat on veureu la vida a la carretera, el seu trànsit, creuant pobles amb moltíssima vida per arribar al tranquil Sauraha, dins del Parc Nacional. Dormiu en Lodge.

DIA 5. CHITWAN . Si el temps ho permet, sortida a fer un Jeep Safari, per veure la fauna de la selva, o un Walking Tour de 3-4 hores. 

DIA 6. CHITWAN. Tour en canoa entre cocodrils, passeig amb elefants, etc... 

DIA 7 CHITWAN-POKHARA. Marxeu amb transport privat cap al nordoest a Pokhara. Preciosa carretera amb vistes als Himàlaias. Us instal·leu en hotel al costat del Llac.

DIES 8 a 13. TREKKING. Annapurna Base Camp Track.

DIA 14. POKHARA. Dia per descansar, passejar i sortir a sopar. 

DIA 15. POKHARA-KATMANDÚ. Passeu el matí a Pokhara i a la tarda agafeu el vol a Katmandú. Torneu al mateix hotel a Thamel.

DIA 16. KATMANDÚ. Dia per passejar, compres i descansar. Possibilitat de fer el vol panoràmic a l'Everest si no es va fer el tercer dia.

DIA 17. VOLS DE RETORN. Vol a Barcelona

DIA 18. BARCELONA.

 DSC 0083

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política