Travel & Happiness

  • LLAC TERMAL AL CRÀTER
  • RIU TERMAL
  • GLACERA DE SKAFTAFELL
  • ACAMPADA LLIURE
  • LLAC TERMAL AL CRÀTER

  • RIU TERMAL

  • GLACERA DE SKAFTAFELL

  • ACAMPADA LLIURE

FAMILY TRAVEL :: ISLÀNDIA 2017

Viatge a Islàndia al Vostre Aire 2017

Viatge d'aventura a la illa d'Islàndia, un dels llocs més recòndits d'Europa, tot un espectacle de la naturalesa en estat pur, volcans, glaciars, rius, salts d'aigua, icebergs, muntanyes. Fareu una ruta en 4x4 creuant l'illa per l'interior, creuant rius del desgel dels glaciars, trobant pous i rius termals. Dormireu en granjes/hotels. Possibilitat de fer algun trekking per zones increibles, pujar volcans i veure els salts d'aigua més impressionants.

PUNTS D'INTERÈS: 

REYKJAVIK: Capital del país. Ciutat animada i comercial.
KJÖLUR: Zona geotermal plena de fumeroles entre dues glaceres on es possible banyar-se en un pou termal.
LLAC MYVATN: Llac preciós rodejat de volcans. Banys termals. Es pot pujar al cràter del volcà Hverfjall. A la zona hi ha el salt d'aigua més alt d'Europa, el Dettifoss.
GEYSIR: Zona turística d'activitat geotermal, amb el gran gèiser Strokur, impressionant. A la vora, el fantàstic salt d'aigua Gullfoss.
ASKJA: Zona volcànica amb grandíssimes extensions de lava. Lloc inòspit i desemparat. Destaca el volcà Viti amb el seu llac turquesa dins el cràter.
SKAFTAFELL: Parc Nacional sota el glaciar més gran d'Europa. Icebergs i foques.
LANDMANNALAUGAR: Muntanyes de colors, lloc perfecte per excursions. Riu d'aigua termal.

PREU: CONSULTAR SEGONS DATES (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols directes Barcelona-Reykjavik. Lloguer 4x4. Tots els allotjaments. Elaboració de RoadBook pesonalitzat.
No Inclou: Assegurances de Viatge, gasolina, menjars i despeses personals. 

 

PROGRAMA DE VIATGE 12 DIES:

DIA 1. VOL BCN-KEFLAVIK. Vol directe i arribada a Islàndia. Entrega de cotxe i  hotel.

DIA 2. KEFLAVIK-GEYSIR-KJÖLUR. De bon matí sortiu en direcció al cercle d'or per visitar el famos i espectacular geiser i el salt d'aigua Gullfoss. Tot seguit marxeu per la pista interior direcció Kjölur, on dormireu al costat d'una zona geotèrmica plena de fumeroles i amb un pou d'aigua termal.

DSC 0724

DIA 3. KJÖLUR-AKUREYRI-LLAC MYVATN. Sortiu ben aviat al mati per continuar el cami creuant rius fins a la carretera que us durà al Llac Myvatn, passareu per la ciutat d'Akureyri. 

DSC 0129

DIA 4. LLAC MYVATN-HUSAVIK. Dia d'activitats a la zona, pujar el volcà Hverfjall i banyar-vos als banys naturals termals de la zona. A la tarda aneu a dormir a Husavik.

DIA 5. HUSAVIK-ASBIRGY-DETTIFOSS. Al matí marxeu fins a Asbirgy per agafar camí a Dettifoss. Trekking adaptat al grup per uns del paratges més bonics d'Islàndia. Dia de trekking. Nit al Llac Myvatn.

DSC 0831

DIA 6. VOLCÀ ASKJA. Marxeu direcció est i torneu a entrar cap a l'interior de la illa per anar a una de les zones més aïllades d'Islàndia. La zona de Askja. Us instal·leu en un refugi per passar la nit. Depenent del temps far un trekking per pujar fins al cràter del volcà Viti.

DIA 7. ZONA EST. Si el dia abans no heu pogut fer el trekking, el podeu fer aquest matí. A l'interior del gran crater n'hi ha un altre de petit amb un llac d'aigua turquesa a l'interior. Torneu per el desert de lava que es la zona i aneu en direcció est amb el 4x4. Anireu a veure el salt d'aigua de Litlanesfoss, ple de columnes balàtiques. Dormiu en hotel.

DIA 8. SKAFTAFELL. Aneu fins els peus del glaciar més gran d'Europa, el Vatnajökull. Parant al llac glaçat de Jökulsárion amb els seus icebergs i les seves foques. Dormiu per la zona en hotel/granja.

DSC 0904

DIA 9. LANDMANNALAUGAR. Ruta a la reserva natural de Landmannalaugar on es pot acampar o dormir en refugi a la vora d'un riu termal.

DIA 10. LANDMANNALAUGAR-SKOGARFOSS. Excursió-trekking per la zona, una de les zones més boniques d'Islàndia amb muntanyes de colors de tonalitats precioses. A la tarda marxeu cap a Skogar. Dormiu davant la cascada.

DSC 0553

DIA 11. SKOGARFOSS-REYKJAVIK. Visiteu els salts d'aigua de Seljalandfoss i Skógafoss i torneu per la costa sud fins a la capital. Parada abans d'arribar a Reykjavik per fer una excursió fins arribar a un riu termal on podreu banyar-nos. Hotel cèntric.

DIA 12. REYKJAVIK-VOL DE TORNADA. Passeu el matí a Reykjavik i a la tarda aneu cap a l'aeroport per agafar el vol directe a Barcelona. Arribeu al vespre.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política