Travel & Happiness

  • CARAVANEJANT PEL DESERT AMB CAMELLS
  • CARRERS DE LA MEDINA DE TOZEUR
  • QUADS A KSAR GUILANE
  • MAR DE DUNES
  • CARAVANEJANT PEL DESERT AMB CAMELLS

  • CARRERS DE LA MEDINA DE TOZEUR

  • QUADS A KSAR GUILANE

  • MAR DE DUNES

SÀHARA DEL 5 AL 12 DE DESEMBRE 2014

S'organitza escapada al Sàhara (Tuníssia). DEL 5 AL 12 DE DESEMBRE 2014. Grup Mínim: 4 persones!!!

Viatge exclusiu i a mida. Volarem fins a Tunis on dormirem dues nits, visitarem les runes de Cartago i el centre de la Capital. D'allà volarem a Tozeur, ciutat oasis al sud de Tunísia, a prop de la frontera d'Argèlia. En jeep 4x4 sortirem en direcció a Douz per veure el seu mercat, menjarem al desert i ens endinsarem amb camells al Sàhara per veure la posta de sol, muntar el campament i passar la nit sota les estrelles. L'endemà tornarem cap a Douz i d'allà a Ksar Guilane per disfrutar dels quads a les dunes. Dormim en campament equipat, en tendes berbers. Al dia següent i en jeep 4x4 continuem el tour per les zones muntanyoses de Matmata. De tornada a Tozeur creuarem el llac de sal de Chott el-Jerid amb la caiguda de sol a l'horitzó de l'immens llac blau.

PUNTS D'INTERÈS:

TOZEUR: Ciutat oasis amb un enorme palmerar i una medina encantadora. El nostre punt de sortida i tornada del desert.
DOUZ: La porta del Sàhara, animat mercat.
KSAR RHILANE: Campament en mig de las dunes, punt de sortida cap el mar de dunes en camells, cavalls o quads. A 2 kms hi ha el ksar, una fortalesa romana abandonada en mig de las dunes.
DESERT DE DUNES: El Gran Erg Oriental ofereix estampes de pel·lícula, un mar de dunes de sorra.
MATMATA: Cases troglodites. Cases soterrades que van servir d'escenari per la pel·lícula Star Wars.
CHOTT EL-JERID: Immens llac de sal on es creen miratges, de color blau viu, la posta de sol es fantàstica.
OASIS DE MUNTANYA: Pobles-oasis a la cordillera de l'Atlas.

PREU: 1.250 € (Contacta amb www.viatgesacompanyats.cat per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols directes Bcn-Tunis-Bcn i Tunis-Tozeur-Tunis. Tots els transports. Tour guiat en 4x4, campaments, camells, menjars, tots els allotjaments. Propines. Visats.

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori) y despeses personals.

 

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIVENDRES. VOL BCN-TUNIS. Volem fins a Tunis i ens instal·lem en un hotel al centre de la ciutat.

DISSABTE. TUNIS-CARTAGO. Anem a visitar les runes de l'antiga Cartago i el centre de la capital.

DIUMENGE. TUNIS-TOZEUR-TOUR. De bon matí volem a la ciutat-oasis de Tozeur on ens estaran esperant amb 4x4 per començar el tour de 3 dies en direcció a Nefta, anem fins a la frontera d'Argèlia i voregem el Chott el-Jerid fins a Douz, visitem el mercat i entrem al desert per dinar i agafar els camells. Muntarem campament enmig del desert, sopar i dormir sota un cel d'estrelles. Experiència inoblidable.

DILLUNS. TOUR. Ens despertem i tornem cap a Douz per continuar el camí fins al campament de Ksar Rhilane, on farem una excursió en quads per les dunes. Dormirem en un campament endinsat en el desert en tendes berbers per a 4-5 persones.

DIMARTS. TOUR. Pel matí agafem el jeep per continuar cap a Matmata on visitarem les cases troglodites soterrades. Abans haurem parat per veure poblats berebers de més de 5000 anys. De tornada a Tozeur passarem per mig del llac de sal Chott el-Jerid per gaudir de les seves tonalitats blaves. Dormim en hotel.

DIMECRES. TOZEUR. Passem el dia la ciutat oasis de Tozeur. Anirem a visitar els tres Oasis de muntanya: Mides, Tamerza i Chebika. Al vespre volem a Tunis.

DIJOUS. TOZEUR-TUNIS. Passem el dia a Tozeur per passejar per el palmeral, la Medina i a la tarda agafem el vol directe a Tunis. Ens instal·lem en hotel al centre.

DIVENDRES. TUNIS-VOL DE TORNADA. Matí lliure per passejar per la capital, a la tarda agafem vol directe a Barcelona.

Més informació del viatge al Blog de Viatges Acompanyats 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política