Travel & Happiness

  • MILFORD SOUND
  • ELS HABITANTS MAJORITARIS
  • TREKKING PER MORDOR A TONGARIRO
  • ELEFANTS MARINS A LA PENÍNSULA DE OTAGO
  • MILFORD SOUND

  • ELS HABITANTS MAJORITARIS

  • TREKKING PER MORDOR A TONGARIRO

  • ELEFANTS MARINS A LA PENÍNSULA DE OTAGO

NOVA ZELANDA TOTAL AGOST 2017

VIATGE A NOVA ZELANDA TOTAL, ILLES NORD I SUD. Fés realitat el teu somni de viatjar a les Antípodes del 5 al 27 d'Agost 2017

 Organitzem VIATGE TOTAL a un dels destins més desitjats per cualsevol viatger: NOVA ZELANDA. ILLES NORD i SUD. Volem fins a Auckland, per anar baixant la Illa Nord fins a Wellington, on agafarem un ferry per el meravellós pas de Marlborough fins a la Illa Sud. Anirem a veure les foques i ballenes de la pintoresca Kaikoura, creuarem el pas d'Arthur per arribar a la glacera de Franz Joseff, anirem a les zones muntanyoses de Wanaka i Queenstown i a un dels paratges més bonics del món, el Milford Sound. Baixarem fins a la part més al sud de Nova Zelanda, el parc Natural The Catlins, entre lleons matins a platges desertes. D'allà anirem a Dunedin i després a Akaroa, dues penínsules de gran bellesa. Podrem nadar amb dofins salvatges i veure pingüins entre lleons i llops marins. Acabarem el viatge a  Christchurch des d'on agafarem els vols de retorn. Ens mourem en cotxe de lloguer. Trekkings, Fiords, Glaceres, Muntanyes, Geisers, l'explosió de la naturalesa als nostres ulls, a les antípodes de casa nostra.

PUNTS D'INTERÈS:
AUCKLAND: Capital a la Illa del Nord, ciutat marítima, moderna i cosmopolita.
ROTOURA: Zona termal de gran activitat geotèrmica, terra maorí.
WELLINGTON: Ciutat portuària al Sud de la Illa Nord. Punt d'entrada i sortida, ciutat comercial i cultural de gran animació.
KAIKOURA: Illa Sud, zona costanera: balenes i foques. Sortides en vaixell o helicòpter.
FRANZ JOSEFF: Glacera espectacular, una enorme llengua de gel.
WANAKA / QUEENSTOWN: Zones muntanyoses, seu d'esports d'aventura tot l'any, zones d'esquí a l'hivern i de muntanyisme tot l'any, molta activitat natural, preciosos paissatges.
MILFORD SOUND: Zona de fiords espectacular on hi ha el que diuen el millor trekking del mon, el Milford Track. Mirarem de fer-ne un tram.
CHRISTCHURCH: Ciutat molt animada i jove.


PREU: 4,550 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Auckland i Christchurch-Barcelona en classe turista. Taxes aèires. Tots els transports i lloguers de cotxe. Entrades als Parcs Naturals. Tots els allotjaments. Acompanyant desde Barcelona.

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), activitats de muntanya o relacionades amb ella com esquí, passeijos en helicòpter, vaixell, etc... menjars, gasolina i despeses personals.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 5. VOL BCN-AUCKLAND. Sortim de Barcelona. Entre 35 i 40 hores total, 2-3 escales. Nit a l'avió.

DIA 6. VOL BCN-AUCKLAND. Vol, nit a l'avió.

DIA 7. AUCKLAND. Ens instal·lem en un hotel al centre de la ciutat i resta del dia per voltar i descansar del llarg viatge.

DSC 0320

DIA 8. AUCKLAND. Dia sencer a la ciutat per visitar i passejar. Seguim al mateix hotel.

DIA 9. ROTOURA. Amb cotxe de lloguer anem fins a Rotoura, a les zones termals, al vespre podem anar a un spa natural a l'estil polinèsic. Dormim en un hotel.

DSC 0390

DIA 10. TAUPO. De Rotoura anem cap a Taupo, pel camí pararem per banyar-nos en un riu termal. dormim a Taupo, als peus de l'inmens llac Taupo, a prop de la zona del Parc Nacional de Tongariro, el "Mordor" del Senyor del Anells. Dormim en hotel.

DSC 0422

DIA 11. TONGARIRO / WELLINGTON. De bon matí anem cap al Parc Nacional on farem un trekking per Mordor i continuarem cap a Wellington. Ens instal·lem en hotel.

DIA 12. WELLINGTON. Dia sencer a Wellington per descansar i passejar. Seguim al mateix hotel.

DSC 0499

DIA 13. KAIKOURA. Al matí agafem el ferry que ens porta a la Illa Sud, el pas de Marlborough és un dels paissatges més bonics que es pot veure, entre fiords. A l'altra banda continuem cap a Kaikoura, zona tranquila i costera.

DSC 0514

DIA 14. KAIKOURA / ARTHUR'S PASS. Al matí opcionalment es pot agafar un vaixell per anar a veure balenes. Després creuem la illa per l'interior pel famós Arthur's Pass entre altes muntanyes. Aprofitarem per fer un trekking de 3-4 hores. Dormim a Arthur's Pass.

DIA 15. FRANZ JOSEFF. Anem fins al glaciar de Franz Joseff, pel camí pararem a Hokitika per veure aigües turqueses.

DSC 0572

DIA 16. FRANZ JOSEFF / WANAKA. Excursió per la glacera al matí, es pot sobrevolar en helicòpter. A la tarda anem fins a Wanaka.

DSC 0605

DIA 17. WANAKA / QUEENSTOWN. Zona de les activitats de muntanya, ciutat animada d'alta muntanya amb un llac fantàstic. A la tarda continuem cap a Queenstown.

DIA 18. QUEENSTOWN. L'altra ciutat muntanyera al mig de la Illa Sud. 

DIA 19. MILFORD SOUND: Anem al Milford Sound, fiords espectaculars, únics. Farem un passeig per el fiord amb un vaixell. 

DSC 0726

DIA 20. MILFORD SOUND. Intentarem fer un tram del trekking més famós del món, l'última etapa del Milford Track en sentit contrari fins a l'últim refugi. Nit al Lodge.

DIA 21. MILFORD SOUND / INVERCARGILL. Marxem cap al Sud de la Illa, dormim a Invercargill.

DIA 22. THE CATLINS / DUNEDIN. Fem ruta per la zona més remota, els Catlins on veurem lleons marins i foques. Anem fins a Dunedin i anem a la Sandfly Beach per intentar veure els pingüins entre els lleons marins de la platja.

DSC 0774

DIA 23. AKAROA. Pujem fins a Akaroa, preciosa ciutat d'origen francès. Península de paissatges fantàstics.

DSC 0833

DIA 24. AKAROA / CHRISTCHURCH. Anem fins a Christchurch, on deixarem el cotxe de lloguer. La ciutat va patir un terrible terratrèmol i va quedar tot el centre derruït, en veurem las conseqüències.

DIA 25. CHRISTCHURCH. Passem el dia a Christchurch.

DIA 26. VOLS DE TORNADA. Agafem vols de tornada i arribarem a Barcelona l'endemà, després de dues escales (35-40 hores).

DIA 27. BARCELONA. Arribem a Barcelona la tarda-vespre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política