Travel & Happiness

  • slide espècies
  • slide mesquita-blaca
  • slide epheso
  • slide pamukkale
  • BASAR DE LES ESPÈCIES

  • CÚPULES DE LA MESQUITA BLAVA

  • BIBLIOTECA DE CELSO A EPHESO

  • TRAVERTINS A PAMUKKALE

ISTAMBUL CAP DE SETMANA 2015

S'organitza viatge-escapada de Cap de Setmana a Istambul (Turquia) 

Viatge a mida per passar tres díes a la fabulosa ciutat d'Instambul, Ens instal·larem al centre de Sultanahmet en un preciós hotel amb vistes a la Mesquita Blava i Santa Sofia. Visitarem els seus monuments més característics, els seus mercats i basarsi els barris de Taksim i Galata. Una escapada curta però molt intensa per copçar la vida i la cultura de Istambul.

 

PUNTS D'INTERÈS:

MESQUITA BLAVA: El monument més estètic d'Istambul. Preciosa per fora amb els seus sis minarets i per dins amb els seus mosaics de colors. 

SANTA SOFIA: Imponent per la seva dimensió i per el pes de la història.

CISTERNA BASÍLICA: Antic dipòsit d'aigüa subterrani que avui és un monument semblant a una Basílica per les seves columnes.

GRAND BAZAAR: Perdre's per els carrers atapeïts de comerciants, amb molta activitat i on es pot comprar de tot.

BASAR DE LES ESPÈCIES: Basar de colors i olors com cap altre, més autèntic que el Grand Bazaar.

TAKSIM: Zona moderna des d'on baixa un carrer peatonal comercial, amb els típics tramvies. Vida actual de la moderna Istambul


PREU: 875 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Bcn-Istambul-Bcn. Allotjament en hotel al centre. Transport al aeroport. Acompanyant des de Barcelona. Visat d' Entrada. Entrades als monuments. Assegurança d'Assistència de Viatge.
No Inclou: menjars (100€) i despeses personals.

 

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIJOUS. VOL BCN-ISTAMBUL. Volem directes fins a Istambul i ens instal·lem en un hotel al centre de Sultanahmet. Al vespre donem una volta per el centre il·luminat del hipòdrom, Mesquita Blava i Santa Sofia.

DIVENDRES. ISTAMBUL. Visitem la Mesquita Blava, Santa Sofia, la Cisterna i a la tarda anem al Grand Bazaar.

DISSABTE. ISTAMBUL. Visitem al matí el Palau Topkapi i després anem amb tranvía i funicular fins a la Plaça Taksim, d'allà baixerem passejant fins a la Torre Galata i d'allà creuarem el pont fins al Mercat de les Espècies.

DIUMENGE. ISTAMBUL - VOL DE TORNADA. A matí agafem el vol de tornada.

Per més informació sobre aquest viatge visita el Blog de Viatges Acompanyats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política