Travel & Happiness

  • LLAC TERMAL AL CRÀTER
  • RIU TERMAL
  • GLACERA DE SKAFTAFELL
  • ACAMPADA LLIURE
  • LLAC TERMAL AL CRÀTER

  • RIU TERMAL

  • GLACERA DE SKAFTAFELL

  • ACAMPADA LLIURE

ISLANDIA DEL 26 JUNY AL 7 JULIOL 2018

Viatge d'aventura a Islàndia del 26 de Juny al 7 de Juliol. Viatge Grup Privat acompanyats

Viatge d'aventura a la illa d'Islàndia, un dels llocs més recòndits d'Europa, tot un espectacle de la naturalesa en estat pur, volcans, glaciars, rius, salts d'aigua, icebergs, muntanyes. Farem una ruta en 4x4 creuant l'illa per l'interior, creuant rius del desgel dels glaciars, trobant pous i rius termals. Dormirem en granjes/hotels i també acamparem amb tenda de campanya. Farem algun trekking per zones increibles, pujarem volcans i veurem els salts d'aigua més impressionants.

PUNTS D'INTERÈS: 

REYKJAVIK: Capital del país. Ciutat animada i comercial.
KJÖLUR: Zona geotermal plena de fumeroles entre dues glaceres on es possible banyar-se en un pou termal.
LLAC MYVATN: Llac preciós rodejat de volcans. Banys termals. Es pot pujar al cràter del volcà Hverfjall. A la zona hi ha el salt d'aigua més alt d'Europa, el Dettifoss.
GEYSIR: Zona turística d'activitat geotermal, amb el gran gèiser Strokur, impressionant. A la vora, el fantàstic salt d'aigua Gullfoss.
ASKJA: Zona volcànica amb grandíssimes extensions de lava. Lloc inòspit i desemparat. Destaca el volcà Viti amb el seu llac turquesa dins el cràter.
SKAFTAFELL: Parc Nacional sota el glaciar més gran d'Europa. Icebergs i foques.
LANDMANNALAUGAR: Muntanyes de colors, lloc perfecte per excursions. Riu d'aigua termal.

PREU: GRUP PRIVAT

Inclou: Vols directes Barcelona-Reykjavik. Lloguer 4x4. Tots els allotjaments. Tendes de campanya. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge, gasolina, menjars i despeses personals. 

 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 26. VOL BCN-KEFLAVIK-GEYSIR-KJÖLUR. Volem a primera hora i a l'arribar agafem els vehicles 4x4 i sortim en direcció al cercle d'or per visitar el famos i espectacular geiser i el salt d'aigua Gullfoss. Tot seguit marxem per la pista interior direcció Kjölur, on dormirem al costat d'una zona geotèrmica plena de fumeroles i amb un pou d'aigua termal.

Viatges Acompanyats a Hveravellir

DIA 27. KJÖLUR-AKUREYRI-LLAC MYVATN. Sortim ben aviat al mati per continuar el cami creuant rius fins a la carretera que ens durà al Llac Myvatn, passarem per la ciutat d'Akureyri. Ens instal·lem en un guest house a la vora del llac. 

DSC 0096

DIA 28. LLAC MYVATN. Dia d'activitats a la zona, pujarem el volcà Hverfjall i ens anirem a banyar als banys naturals de Myvatn Nature Bath.

viatges acompanyats husavik

DIA 29. LLAC MYVATN-HUSAVIK. A primera hora anem fins a Husavik on sortirem a veure les ballenes, ens instal·lem vora el port de la preciosa ciutat de pescadors del nord.

DIA 30. HUSAVIK-ASBIRGY-DETTIFOSS-BORGARFJORDUR. Al matí marxem fins a Asbirgy per agafar camí a Dettifoss. Farem un trekking adaptat al grup per uns del paratges més bonics d'Islàndia fins arribar a la cascada més caudalosa d'Europa (Dettifoss). Després de la cascada anem fins als Fiords Orientals.

viatges acompanyats trekking dettifoss

DIA 01. BORGARFJORDUR. Dia sencer al preciós poblet de Borgarfjordur. Poble de pescadors aïllat. Veurem com aniden els frarets (puffins).

32

DIA 02. SKAFTAFELL. Anem fins els peus del glaciar més gran d'Europa, el Vatnajökull. Pararem al llac glaçat de Jökulsárion amb els seus icebergs i les seves foques. Dormim per la zona en hotel/granja.

viatges acompanyats jokulsarlon

DIA 03. SKAFTAFELL. Seguim a la mateixa zona per fer activitats sobre la glacera i visitar cascades.

viatges acompanyats landmannalaugar

DIA 04. SKAFTAFELL-SKOGARFOSS. Anem cap a Skogar per la carretera del Sud, parant a Vik i visitant les famoses platges negres. Dormim davant la cascada de Skogarfoss.

viatges acompanyats skogarfoss

DIA 05. SKOGARFOSS-HVERAGERDI. Visitem els salts d'aigua de Seljalandfoss i Skógafoss i tornem per la costa sud direcció a la capital. Pararem a Hveragerdi per fer una excursió fins arribar a un riu termal on podrem banyar-nos. Ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 06. HVERAGERDI-REYKJAVIK. Anem fins a la Capital on tindrem tota la tarda per passejar i de compres.

DIA 07. REYKJAVIK-VOL DE TORNADA. Passem el matí a Reykjavik i a la tarda anem cap a l'aeroport per agafar el vol directe a Barcelona. Arribem al vespre.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política