Travel & Happiness

  • CIUTAT-PROHIBIDA
  • GRAN-MURALLA
  • SUMMER-PALACE
  • SHANGHAI
  • CIUTAT PROHIBIDA

  • LA GRAN MURALLA

  • SUMMER PALACE

  • SHANGHAI

XINA (CAPITALS) DEL 25 DE JUNY AL 4 DE JULIOL 2017

Capitals de Xina i Gran Muralla amb Hotels 5*. Del 25 de Juny al 4 de Juliol 2017

Viatge a les capitals de Xina, Guerrers de Terracota i la Gran Muralla més autèntica que es pot veure. Volem fins a Beijing i d'allà anirem a passar una nit a la Gran Muralla. A continuació agafarem el Tren d'Alta Velositat per anar a Xi'An on visitarem els Guerrers de Terracota  abans d'agafar el vol a Shanghai on acabarem el viatge.

Un viatge completíssim al nostre aire, amb temps lliure per voltar i dormint en hotels còmodes de 5* al centre de les ciutats. A la Gran Muralla farem una nit en un acollidor alberg-boutique.

XINA TIBET 004

PUNTS D'INTERÈS:

BEIJING: La Ciutat Prohibida, la Plaça de Tianangmen, la Gran Muralla, Summer Palace,...

XI'AN: Guerrers de Terracota.

SHANGHAI: Citat de contrastos entre lo tradicional i lo post-modern. Vida nocturna.

PREU: 2,400 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Bcn-Beijing, Xi'an-Shanghai i Shanghai-Bcn en classe turista, taxes incloses. Tren d'Alta Velositat de Beijing a Shanghai en classe turista. Entrada als Guerrers de Terracota. Tots els allotjaments (hotels 5* i alberg-boutique).  Visats. Acompanyant de de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.

 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 25. VOL BCN-BEIJING. Sortida de Barcelona. Nit a l'avió.

DIA 26. BEIJING. Arribem a Beijing, trasllat a l'hotel i dia per visitar la ciutat. 

XINA TIBET 001

DIA 27. BEIJING. Dia de visites a la Capital. Hotel.

DIA 28. BEIJING i LA GRAN MURALLA. Al matí anem amb transport privat cap a la Gran Muralla a la zona de Gubeikou i ens instal·lem en un lloc molt especial al peu de la gran muralla.

XINA TIBET 002

DIA 29. GRAN MURALLA. De bon matí fem una caminada de 3 o 4 hores per trams originals sense restaurar entre Gubeikou i Jinshangling. A la tarda tornem cap a Beijing.

 DIA 30. BEIJING-XI'AN. Agafem el Tren d'Alta Velositat per anar a Xi'an en un trajecte d'unes 5 hores. A l'arribar a nem a visitar els Guerrers de Terracota. Tarda per voltar per Xi'an i dormim en hotel al centre.

XINA TIBET 007

DIA 1. XI'AN-SHANGHAI. Passem tot el matí a Xi'an visitant la ciutat i a la tarda agafem el vol directe a Shanghai, trasllat a l'hotel a la People's Square, al cor de Shanghai.

DIA 2. SHANGHAI. Tot el dia per visitar la ciutat i a la nit sortim a viure l'ambient de Shanghai.

DIA 3. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat i a la nit anem cap a l'aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

XINA TIBET 005

DIA 04. VOLS DE TORNADA. Arribem a Barcelona el mateix dia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política